CORREFOCS I MUNTATGES PIROTÈCNICS

Correfocs

Lo Golafre proposa un correfoc diferent a la resta dels de Catalunya. La gran varietat de material pirotècnic i el ritme propi de la nostra percussió desperta agressivitat i molt moviment, de manera que tendeix a incentivar el públic a seguir el compàs.

La sincronització dels personatges que disposem per als balls de foc -els diables, els percussionistes, el bestiari de foc, els “saballoneros” i el Rei Diable- permeten gaudir d’uns correfocs impactants i memorables.

Treballem a partir de 35 participants, nombre mínim per a fer un correfoc correcte, i amb un màxim d’un centenar.

Muntatges pirotècnics

Els muntatges pirotècnics que ofereix Lo Golafre es veuen influenciats per la cultura valenciana del foc. Amb castells de focs intensos, tronades i xous pirotècnics podem garantir un espectacle estupefacte visual i sonor.

Optem per donar caràcter al foc i crear una sensació de continuïtat i sorpresa al públic. Tenim preferència per dur a terme aquests muntatges en horari nocturn i per propiciar al client qualitat per sobre la quantitat.

Tot i així, la nostra experiència al sector dóna llicència al fet que els muntatges pirotècniques siguin flexibles per a adaptar-se a qualsevol tipus d’acte.

Powered by Globals All rights reserved 2014 ©  |  Nota legal  |  Admin